Jesper kok restaurant

Koch’en der vendte hjem – Jesper Koch på restaurant Syttende

JESPER OG PETER. Syttende er Jespers vision, og sammen med Peter har de udviklet og forfinet hver eneste detalje i Syttendes restaurant og køkken. De to kokke …

Syttende er Jesper Kochs vision og drøm om at give tilbage til det område og køkken, der har været med til at forme ham.

Koch’en der vendte hjem | Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Koch’en der vendte hjem | Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Freias Spisestue ledes af den anerkendte topkok og Masterchef-dommer Jesper Koch, der er vendt tilbage til de sønderjyske rødder.

Jesper Koch og Syttende gør det: Sønderborg-restaurant får …

Nu åbner Jesper Kochs nye restaurant Syttende – Alsik Hotel & Spa

15. okt. 2019 — Efter flere års forberedelse er topkok og Masterchef-dommer Jesper Koch endelig klar til at åbne restauranten Syttende Alsik i Sønderborg.

Efter flere års forberedelse er topkok og Masterchef-dommer Jesper Koch endelig klar til at åbne restauranten Syttende Alsik i Sønderborg.

Jesper Kok – Facebook

Jesper Koch og Syttende gør det: Sønderborg-restaurant får en Michelin-stjerne | ugeavisen.dk

14. sep. 2021 — Jesper Koch har tidligere vundet titlen “Årets Kok” for professionelle kokke i 1999 og 2000. I 2004 modtog han Dansk Gastronomisk Akademis …

Syttende på hotel Alsik i Sønderborg fik tildelt en af de prestigefyldte og eftertragtede Michelin-stjerner mandag aften ved en ceremoni i den norske havneby Stavanger.

Jesper Koch (kok) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Jesper Kok er på Facebook. Bliv medlem af Facebook, og få kontakt med Jesper Kok og andre, du måske kender. Facebook giver folk mulighed for at dele og…

Jesper Koch – Lavazza DK

Jesper Koch (kok) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Han er kendt fra blandt andet fjernsynsprogrammet Masterchef Danmark, hvor han har været dommer siden 2014. Han har siden 2019 været chefkok på restaurant …

Kendte kokkebrødre åbner i Odense: ‘Ser frem til at lære byen …

Jesper Koch

Som restauratør startede Jesper Koch med etableringen af Restaurant Koch i 2004 … i 1999 og 2000 og ikke mindst med hædersbevisningen Kokkenes Kok i 2020.

For syv Syttende: Jesper Koch på hjemmebane i vild …

Kendte kokkebrødre åbner i Odense: ‘Ser frem til at lære byen at kende’ | BT Navne – www.bt.dk

12. feb. 2022 — De to kendte kokke Lasse og Michael Koch åbner til sommer en ny restaurant i … madscenen i Odense med deres restaurant ‘Det Glade Vanvid’.

Hvis efternavnet Koch siger dig noget, så er du ikke helt gal på den.

For syv Syttende: Jesper Koch på hjemmebane i vild toprestaurant – en ny stjerne er født

16. dec. 2019 — For syv Syttende: Jesper Koch på hjemmebane i vild toprestaurant – en … unge kokke rykker i dag, er ordene fra den 45-årige Jesper Koch.

Hvad pokker laver Aarhus Update i Sønderborg? Byen er uden tvivl hyggelig, men det er trods alt ikke Aarhus. Grunden er, at vores nye “En rejse værd” besøger restauranter, som skiller sig ud.

Keywords: jesper kok restaurant